Nilsson, Kristian: 1
Henriksson, Johan: 1
Thelander, Lukas: 1
Lotvonen, Anton: 1

Vi gjorde en bra insats mot IF Vikens B-lag men förlorade med 6-1.Viken gick upp till 3-0 men det första målet borde inte ha godkännts då det var hands. Vi fick en straff med 10 minuter kvar av den första halvleken sedan Ebrima Jobe blivit fälld. Ebrima tog straffen själv men missade tyvärr och kanske är det som de säger att den som blir fälld skall inte slå straffen. Vi spelade bra spelmässigt men saknade det lilla extra i det offensiva spelet och tog för få löpningar där. Viken var klart bättre än oss på den punkten. Mike Weiland kunde bara spela en halvlek på grund av jobb.

Rutinerade Benny Henriksson kom in i paus och efter 70 minuter så gjorde han kyligt 3-1 för oss. Han kunde ha gjort ett mål till men då blev han fälld utan att domaren blåste för straff som det borde varit. På slutet orkade vi inte riktigt på innermittfältet och då rann det in tre mål till vilket gav slutställningen 6-1.

Viken vann rättvist då de var kyligare än oss i straffområdet och tog fler offensiva löpningar. Hade Mike kunnat spela hela matchen så hade det nog sett annorlunda ut än det nu gjorde i slutet på den andra halvleken.

Våra bästa spelare var Lukas Thelander och Mike Weiland men även försvaret skötte sig bra. Vi testade även en ny spelare i Mamoon Othman och han visade bra spelkvalitér men tyvärr drog han på sig en skada på slutet av matchen. Man kan inte heller annat än imponeras av att Benny Henriksson fortfarande är så kylig ni avslutningarna trots att han fyller 60 i år. Känns lite surt då vi borde ha fått någon mer straff med oss men nu är det bara att lägga detta bakom oss satsa allt mot nästa match. Där väntar serieledande Melleruds IF B-lag och då får vi försöka ta tre poäng där istället.