Hansson, Oscar: 2
Henriksson, Johan: 2
Jansson, Daniel: 1

Salah, Mohammed: 1

Vi saknade en del spelare inför säsongens sista match hemma mot Åsebro B-lag men kom till spel med en trupp på 15 man. Vi tog ledning efter bara fem minuter då Mamoon Othman spelade fram Ebrima Jobe som gjorde målet. Tyvärr ick Mamoon utgå på grund av en skada. Efter 22 minuters spel kund Ebrima Jobe ta vara på ett misstag i Åsebro försvaret och ställningen vare nu 2-0 till oss. Sex minuter senare tildelades vi en straff som Ahmed Ouerguemmi säkert satte i mål. Johan Jansson nickade efter 29 minuter snyggt in 4-0. Efter 33 minuter så hade Ebrima Jobe ett mycket bra läge men bollen gick utanför. Johan Henriksson hade med fem minuter kvar av halvleken öppet mål men tyvärr inget mål denna gång.

Vi gjorde en bra första halvlek och tog verkligen vara på Åsebros misstag i det defensiva spelet.

I den andra halvleken skulle vi naturligtvis försökt spela av matchen men det är något som vi måste bli bättre på. Vi gjorde inte alls de saker som vi borde gjort och efter 75 minuters spel kunde Åsebro reducera till 4-1 genom Adam Olsen. Samma spelare gjorde även 4-2 på straff retur sex minuter senare efter att Jocke Enoksson räddat straffen men de var först på returen. Jocke räddade ytterliggaren staff åt oss och förmoligen räddade han även tre poäng åt oss. Med en minut kvar av ordinarie tid så kunde Joakim Gullin reducera för Åsebro till 4-3. De var nu riktigt nära men vi lyckades hålla undan och äntlgen fick vi med oss tre poäng efter sex raka matcher utan tre poäng vilket vi kan tacka Jocke Eoksson i målet för.

Första är bra och vi uttnyttjar verkligen Åsebro misstag på bästa sätt. I andra tar vi fel beslut och lyckas inte spela av matchen utan bjuder in Åsebro i matchen. Vi lyckas dock hålla uindan och det känns skönt att avsluta säsongen med en seger. Vi har inte haft så mycket flyt med oss tidigare men idag hade vi verkligen det. Det kan väl påpekas att Åsebro bara hade en avbytare så det påverkade ju naturligtvis negativt för dem. Nu får vi sätta oss ner och annalysera den här säsongen samt planera inför nästa år.