Abdulaahi, Mustafe: 1

Gula

Röda

Match anteckningar

Vi gjorde en mycket bra första halvlek och skapade många bra målchanser. Passningsspelet var riktigt bra i första men effektiviteten var för dålig. Första 17 minuterarna så gjorde Stigen/Ellenö B två mål och var i ledningen med 0-2. Vid första målet så dribblar vi som siste man och vid det andra målet slarvar vi också så det är två mål vi bjuder på. När klockan stod på 19 minuter så slog Ebrima Jobe en hörna där Ahmed Ouerguemmi drog till med en cykel spark som studsade från ena stolpen via den andra och sedan in i mål. Ett mycket snyggt mål och med stor sannolikhet var det årets mål i vårt lag i alla fall. Med två minuter kvar av halvleken fick Bobo Johansson på en kalasträff då hans skott från långt håll gick rakt upp i krysset och Stigen/Ellenö B var i ledningen med två mål efter den första halvleken.

Den andra halvleken var sämre från vår sida och vi skapade inte lika bra målchanser. Efter 59 minuter kunde Stigen/Ellenö B göra 1-4 och då var det en lång uppförsbacke för oss. Vi försökte på med lite byten i paus och även sista 20 men vi lyckades inte göra något mer mål utan matchen slutade med förlust 1-4.

Vi gjorde en bra första halvlek men vi får inte släppa så enkla mål om vi skall vinna matcher. I andra blir det mer stressat och vi tappade det bra passningsspelet vi hade i den första halvleken. Det finns ganska mycket bra att ta med oss men även flera saker som vi måste bli bättre på. Vill plussa för Mike Weiland och Ahmed Ouerguemmi men var många andra som också gjorde bra insatser. Nu närmast väntar match på Lövåsvallen mot Färgelanda B-lag.