Jobe, Ebrima: 7
Tenman Karlsson, Henrik: 1
Hansson, Ludvig: 1

Jobe, Ebrima: 1

Vi saknade många spelare (bland annat Mike Weiland, Daniel Jansson, Niklas Ömnehag och Lukas Thelander) när vi åkte ner för att spela mot Stigen/Ellenös B-lag som hade med fem spelare från A-lagsmatchen dagen innan varav fyra då var med i startelvan. S/E fick en tidig straff men vi kunde snabbt replikera via ett fint mål av Mustafe Abdulaahi efter en snygg assist från Mamoon Othman. Pontus Larsson kunde öka på ledningen till 3-1 i minut 27. Johan Henriksson kunde reducera till 3-2 för oss efter assist från Mustafe Abdulaahi. När det gått 38 minuter så var det en 50/50 duell mellan vår målvakt Jocke Enoksson och en av deras spelare. Domaren tyckte dock inte att Jocke var först på bollen och dömde målchansutvisning samt straff för Stigen/Ellenö. Straff slogs i mål av Stefan Antonsson till 4-2. Vi ställde då Ahmed Ouergummi i mål. Innan pausvilan kunde S/E göra ett mål till och de var i ledninen med 5-2.

Vi gjorde ingen jättedålig halvlek men vi hade inte riktigt domsluten med oss och fick bland annat ett mål mycket tveksamt bortdömt för offside när Johan Henriksson slog i bollen när han nästan var nere vid kortlinjen och en av våra spelare nickade in bollen. Vi tappade även två spelare i paus vilket inte gjorde det lättare inför den andra halvleken.

I den andra halvleken höll vi tätt i ungefär 20 minuter innan Stigen/Ellenö gjorde 6-2. Innan matchen var slut hade de gjort två mål till varav ett på straff.

Vi gjorde totalt sett ingen bra match alls men hängde med ganska bra fram till de gjorde 4-2 och vi fick våran målvakt utvisad. Efter detta så rann det iväg lite väl mycket men det är också svårt när man aldrig får ha samma startelva två matcher i rad och alltid saknar några spelare för de som saknades hade verkligen behövts idag. Vi tappade tyvärr en del på mittfältet. Det positivaa vi kan ta med oss är att vi försökte spela fotboll. Vår bästa spelare var Mustafe "Musse" Abdulaahi som gjorde en mycket bra insats och som i den andra halvleken fick ta hand om hela vänsterkanten. Nu tar vi nya tag på söndag då vi spelar derby hemma mot Bengtsfors IF B-lag på Lövåsvallen.