SäsongDLIK/LIF

0 - 1

ÄIF/BIK

0 - 1 Björn Gredander (81')

Matchstatistik

DLIK/LIF ÄIF/BIK
Mål 0 1
Assists 0 1
Skott (På mål) 9(3) 21(6)
Offside 2 0
Räddningar 3 3
Blocks 0 0
Frispark 15 5
Hörna (Skott)(Mål) 1(0)(0) 4(1)(0)
Gula 0 4
2nd Gult/Röda 0 0
Röda 1 1

Matchens profiler:

Mål

Gredander, Björn: 1

Skott (På mål)

Bruin, Marcel: 8(1)
Mahdiyar, Enayat: 4(1)
Gredander, Björn: 3(2)
Magnusson, Anton: 2
Akrami, Zakaria: 2(1)
Lindström, Elis: 1
Lindström, Axel: 1(1)

Skott på mål (Mål)

Gredander, Björn: 2(1)
Mahdiyar, Enayat: 1
Lindström, Axel: 1
Akrami, Zakaria: 1
Bruin, Marcel: 1

Skott i ribba

Mahdiyar, Enayat: 1
Bruin, Marcel: 1

Skott efter hörna

Mahdiyar, Enayat: 1

Mål efter hörna

Assists

Mahdiyar, Enayat: 1

Räddningar

Nilsson, Christer: 3

Blocks

Offside

Frispark

Akrami, Zakaria: 3
Lindström, Axel: 1

Gula

Akrami, Zakaria: 2
Lindström, Axel: 1
Nilsson, Kristian: 1

Röda

Akrami, Zakaria: 1

Match anteckningar

På lördagseftermiddagen väntade derbymatch mot Dals Långed/Laxarby på Ekhagsvallen. Vi saknade Ebrima Jobe, Jimmy Carlson och Johan Henriksson av olika anledningar. Vi ställde upp laget enligt följande från start;

Startelvan borta mot Dals Långed/Laxarby

Det var vi som startade bäst vad gäller att skapa målchanser och Dals Långed/Laxarby hade inte mycket målchanser i inledningen av halvleken. Närmast var vi efter 22 minuters spel då Enayat Mahdiyar nickade en fint slagen hörna i ribban. Samma spelare hade även ett avslut utanför mål i bra läge kort därefter. Efter 26 minuters spel så hade hemmalaget ett bra avslut som var nära men Christer Nilsson räddade. Kort därefter hade de också en bra nick men den gick utanför. Med åtta minuter kvar att spela av den första halvleken så fick Dals Långed/Laxarby en spelade utvisad då han sagt något olämpligt som domaren hörde. Båda lagen hade varsitt läge till men den första halvleken slutade 0-0.

Det var ingen bra första halvleken men vi skapade en del bra målchanser det fanns dock mycket som kunde bli bättre. Bland annat passningsspelet där vi var tvungna att slå hårdare passningar på grund av att gräset var högre än vad vi är vana med.

Marcel Bruin hade två lägen i början av den andra halvleken men avsluten gick utanför. Dals Långed/Laxarby var nära efter 54 minuters spel då de fick ett friläge men avslutet gick inte på mål. Vi försökte verkligen att få till ett segermål och funderade på att gå över till en trebacklinje men fick lägga ner det då Elis Lindström fick utgå skadad. Med mindre än halvtimmen kvar att spela så hade Marcel Bruin ett bra läge men även denna gång gick avslutet inte på mål. Vi fortsatte att trycka på men hemmalaget stack upp några gånger och då det blev farligt. Med tolv minuter kvar att spela så hade Marcel Bruin två mycket fina lägen att göra mål. Det första gick precis utanför stolpen och det andra tog i utsidan av stolpen. Ställningen var fortfarande 0-0. Med nio minuter kvar att spela kom dock till slut ledningsmålet för oss. Enayhat Mahdiyar tog sig mycket fint förbi på kanten och hittade in till Björn Gredander som utan problem kunde sätta bollen i mål. Marcel Bruin hade nåt mer läge men denna matchen var det inte meningen att han skulle sätta bollen i mål. Med tre minuter kvar hade Dals Långed/Laxarby ett farligt läge men vi lyckades hålla undan till en uddamålsseger. Precis i slutet av matchen fick Zakaria Akrami sin andra varning och han blev utvisad.

Totalt sett var det ingen fantastiskt fotbollsmatch på något sätt men vi vann rättvist och borde gjort fler mål. Ett rättvisande resultat för matchen hade väl varit om vi gjort fyra mål och de gjort ett. Vi saknade några spelare men vi borde ha kunnat göra en bättre insats även om den andra halvleken är klart bättre än den första. Gräset var lite högt klippt så det gällde verkligen att slå till passningarna lite extra och det hade vi problem med. Passningsspelet är generellt något vi måste träna ännu mer på för där finns det en del att förbättra och det syntes att vi saknade Ebrima Jobe som är vår bästa passningspelare. I vissa situationer blev vårt spel lite väl stressat medans när vi i andra lägen hade yta att ta med bollen på så blev vi väldigt stillastående. Något att jobba vidare på för oss. Jag tyckte vi skötte oss ganska bra i det defensiva spelet även om vi drog på oss en del onödiga frisparkar. Dals Långed/Laxarby har fått med en del rutinerade spelare de senaste matcherna och en del av våra yngre spelare vägde lite lätt i duellerna mot en del av deras spelare.

Vill nämna Enayat Mahdiyar som jag tycke stod för en pigg insats på kanten. Marcel Bruin stod också för en bra insats men han borde nog gjort minst två mål idag men tanke på de målchanser han hade. För övrigt fanns det flera som jobbade på bra bland annat Björn Gredander men jag vet att vi kan ännu bättre och det kommer vi behöva visa i kommande matcher.

Närmast väntar match hemma mot Åmåls B-lag för oss och då måste vi spela mycket bättre om det skall bli några poäng men då är förhoppningsvis de som saknades tillgängliga för spel.

//Pontus, lagledare


Lagets spelare

Akrami, Zakaria (45 Minuter spelade)
Alabbas, Ahmad (33 Minuter spelade)
Bruin, Marcel (90 Minuter spelade)
Gredander, Björn (90 Minuter spelade)
Kemppinen Juhl, Simon (57 Minuter spelade)
Lindström, Axel (90 Minuter spelade)
Lindström, Elis (58 Minuter spelade)
Magnusson, Anton (68 Minuter spelade)
Mahdiyar, Enayat (90 Minuter spelade)
Mohammadi, Abdulrezaq (90 Minuter spelade)
Nilsson, Christer (90 Minuter spelade)
Nilsson, Kristian (90 Minuter spelade)
Rahimi, Ali (54 Minuter spelade)
Moradi, Hamed (0 Minuter spelade)
Ramin Afzali, Ali (0 Minuter spelade)


Säsong


Exporterad av MobileSoccer Coach 2 för Android
©2011 tsquared Development