Magnusson, Anton: 2
Hansson, Oscar: 1
Wedberg, Albin: 1
Ouerguemmi, Ahmed: 1

Sista träningsmatchen inför seriepremiären spelades borta mot Eskilsäters IF på deras arena Rudsvallen. Direkt i inledningen hade Daniel Peplinski ett skott i stolpen. Efter fyra minuter så kunde Johan Henriksson göra 0-1 efter att Daniel Peplinski assisterat. Eskilsäter kunde kvittera till 1-1 efter 12 minuters spel. När det gått 15 minuter av den första halvleken så kunde vi göra 1-2 genom Daniel Peplinski efter assist från Johan Henriksson.1-2 var också ställningen efter 45 minuters spel.

Vi gjorde en mycket bra första halvlek där vi skapade en del målchanser, gjorde två mål och hade ett mycket bra försvarsspel. Vi försökte även spela bollen efter backen och det fungerade ganska så bra med tanke på planens beskaffenhet. Inför andra fick vi ändra om lite i laget då Johan Henriksson hade en skadekänning och vi ville inte riskera något inför seriepremiären.

Efter 57 minuter av den andra halvleken så fick Eskilsäter en spelare utvisad och vi fick spela med an man mer. Efter 72 minuters spel så fick en av Eskilsäters stå och sikta precis utanför straffområdet utan att vi sätter någon press alls på honom och han sätter dit 2-2. Minuten senare får Eskilsäter en hörna men vi missar i markeringen och en av deras spelare kan enkelt nicka in 3-2. När endast fem minuter återstod av matchen kunde Eskilsäter göra 4-2 också då de gjorde mål på en målvaktsretur när vi flyttat upp mycket folk för att få till en kvittering.

Om vår första halvlek var bra så var vår andra riktigt dålig. Vi tappar Johan Henriksson på mitten som löper väldigt mycket men vi skall ändå inte göra en så dålig andra halvlek som vi gjorde. Vi hade för dålig rörelse, slår för mycket långa bollar istället för att hålla bollen på backen, försvarsspelt var sämre och det var även några spelare som inte orkade 90 minuter. Vi släpper även in för enkla mål bakåt i den andra halvleken och med tanke på att vi får spela stora delar av andra halvleken med en spelare mer borde vin kunnat gjort en bättre prestation. Vi saknade idag bland annat Mike Weiland, Niklas Ömnehag, Jan Edgren och Henrik Tenman Karlsson. Lukas Thelander gjorde en myckt bra första halvlek som ytterback men när han i den andra halvleken fick spela innermittfältare kom han bort. Övriga laget får godkänt för en halvlek men i den andra var det inte mycket positivt vi kunde ta med oss.

Nu får vi hem och träna och hoppas på att alla kan vara med när serien drar igång den fjärde maj borta mot Åsebro IF Lag 2.