Enoksson, Joakim: 4

Peplinski, Daniel: 3

Peplinski, Daniel: 2

Weiland, Mike: 1

Vi kom idag bara till spel med 11 man men fick göra det bästa av situationen. Vi tog ledningen efter bara 16 minuter då Daniel Peplinski gjorde mål för oss. Mustafa Abdulahi ökade på vår ledning till 0-2 efter 36 minuters spel och vi går till halvtidsvila med en tvåmålsledning.

Vi skapade inte jätte mycket målchanser men var effektiva när vi väl kom till lägena.

Kroppefjäll gick upp till 2-2 som de gjorde i den 69 minuten. Ahmed Ouerguemmi kunde ge oss ledningen igen med 2-3 efter ett rejält kämparmål där bollen bara skulle in. Sista fyra minuterarna av matchen så kunde Kroppefjäll göra två mål och de vann matchen med 4-3.

Vi gjorde väl ingen jättematch spelmässigt men vi kämpade bra och hade vi haft någon avbytare så tror jag vi hade vunnit matchen då vi mattades på slutet. Mike Weiland var mycket bra i försvaret. På mitten skötte sig Ahmed Ouerguemmi bra tillsammans med Johan Henriksson och nya Mustafa Abdulahi som var en positiv överraskning. Daniel Peplinski jobbade bra på topp.

Att vi bara får stryk med ett mål är väl ändå okej med tanke på förutsättningarna där vi inte hade någon avbytare och en helt ny backlinje jämfört med matchen i fredags mot Svanskogs IF samt. saknade flera av de ordinarie spelarna.

Vi har ännu inte kunnat spela med det lag vi vill ha när serien drar igång men jag hoppas att vi till helgen kan spela med spelarna på de positioner vi vill ha dem och med flera avbytare på bänken. Då kan vi få en riktig värdemätare var truppen står någonstans och få spela ihop laget för det har vi ännu inte riktigt kunnat gjort.