Othman, Mamoon: 3
Thelander, Viktor: 1
Mohammadi, Abdulrezaq: 1
Hansson, Oscar: 1

Det vara flera spelare från matchen mot IF Viken i fredags som saknades när vi mötte Årjängs IF på Sporthälla i Säffle. Bland annat Marcus Remneland, Joakim Enoksson, Ebrima Jobe och Jimmy Carlsson. Några nya hade kommit till som Viktor Thelander och Adrian Elf. Vi testade också en ny målvakt vid namn Edik Sloev.

Årjäng var mycket hetare än oss i den första halvleken och tog ledningen med 1-0 redan efter fem minuters spel. När 20 minuter hade spelats var de i ledningen med 3-0. Årjäng ökade även på till 4-0 med åtta minuter kvar att spela av halvleken efter ett mycket fint skott som vår målvakt för dagen Edik inte kunde göra något åt.

Ingen bra första halvlek med slarvigt passningsspel, dålig rörelse och väldigt tyst på plan.

Den andra halvleken var inte mycket bättre och Årjängs kunde göra tre mål till under första kvarten. Precis innan slutsignalen ljöd kom även matchens sista mål till 8-0.

Vi hade inte ordinarie lag i den här matchen heller men trots detta borde vi kunnat göra det mycket bättre. Vi måste få till bättre rörlighet och fler spelare som vill ha bollen. Passningsspelet är för dåligt och det är alldeles för tyst på planen. Vill plussa för David Eriksson som var den av våra spelare som gjorde det ganska bra. Vår nya målvakt Edok Sloev som vi testade gjorde en bra insats och kunde inte göra så mycket åt flesta av målen men fick tyvärr för dålig hjälp av försvaret. Trots att han räddade en del lägen finns det definitvt en del att förbättra för honom.

Närmast spelar vi DM match på lördag mot Ellenö IK i Uddevalla. Vi jag hoppas att vi gör en mycket bättre insats i den matchen och att vi får spela med ett lite mer ordinarie lag .