Alabbas, Ahmad: 2
Ramin, Ali: 2
Moradi, Hamed: 1
Gredander, Björn: 1

Tyvärr kunde bland annat Ebrima Jobe som vi tagit ut i truppen inte medverka när vi spelade träningsmatch på lördagen borta mot Bäckefors ochb det är en spelare som hade behövts på planen. Vi hade även några som lämnat återbud innan vi tog ut truppen och vi hade därmed bara två avbytare denna gången. Även Bäckefors saknade några spelare i sitt lag. Matchen spelades på konstgräset i Mellerud.. Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan mot Bäckefors IF

Båda lagen hade lite lägen i inledningen av matchen där bland annat Zakaria Akrami hade två avslut för oss. Vårt farligaste målchans kom efter 31 minuters spel då Zakaria hade ett riktigt bra läge och borde nog gjort mål men avslutet gick inte på mål. Efter 41 minuter så var Bäckerfors mycket nära att ta ledningen men vi lyckades får bort bollen innan den gick i mål. Vi trodde vi skulle gå till paulsvila med 0-0 men precis innan domaren blåste av den första halvleken så kunde Martin Jonasson sätta dit ett skott från 20 meter som vår nya målvakt Morteza Rahimi inte kunde ta. Vi låg därmed under efter den första halvleken. Vi gjorde en del saker bra men detta är bara tredje matchen för oss med många nya och unga spelare så vi har mycket kvar att jobba på.Vi fick också en skada på Ali Rahimi i den första halvleken och in istället kom Ali Ramin. Skadan gjorde att vi bara hade en avbytare kvar. Inför andra så kom också Hamed Moradi in istället för Enayat Mahdiyar.

I den andra halvleken hade vi svårt att komma till avslut och Bäckefors sätte tre mål på oss där vilket gjorde att vi förlorade med 4-0.

Det var ett bättre resultat än i de två tidigare träningsmatcherna men vi har mycket kvar att förbättra. Vi behöver bli bättre i passningspelet och sedan måste vi löpa rätt på plan samt kommunicera ännu mer. Vi har dock spelare som Ebrima Jobe, Marcus Remneland och Rezaq Mohammadi som ännu inte gjort någon match för oss men vi kan förhoppningsvis få med några av dem i de träningsmatcher som är kvar innan serien startar. Kul att se Elis Lindström som idag spelade 90 minuter och det är en förstärkning även om han inte är 100% ännu efter förra året då han missade hela säsongen. Ny målvakt för dagen var Morteza Rahimi och han gjorde det ganska bra även om det finns en del att förbättra för honom. Många andra spelare jobbade bra men vi har mycket att förbättra och som tur är har vi 4 veckor till seriestart. När det gäller träningsmatcher så har vi fyra stycken kvar men där är ju en nackdel för oss att vi ännu inte gjort en träning på stor plan vilket flera andra lag redan har.