Röda

Match anteckningar

Till årets säsong så har många spelar försvunnit och flera nya tillkommit så det var många nya namn i startelvan till första träningsmatchen mot Håfreströms IF. Så är såg startelvan ut:

Startelvan i träningsmatchen mot Håfreströms IF

Vi var det lag som var närmast att ta ledningen i inledningen då Johan Henriksson hade ett läge efter sex minuters spel som räddades på mållinjen. I anfallet efter kunde istället Håfresträm sätta dit 1-0 via ett skott som gick stolpe in. Med många nya spelare så fick vi inte spelat att fungera och vi missade väldigt mycket i passningspelet samt hamnade fel i positionerna. När halvleken var slut hade Håfreström ledningen med 7-0. Vi gjorde ingen godkänd första halvlek men hade vi fått ledningsmålet kanske vi kunde ha kommit in i det på ett bättre sätt.

Det blev mycket byten under matchen men den andra halvleken blev bättre från vår sida. Vi skapade några lägen som vi kunde gjort mål på men vi förlorade till slut med hela 11-0.

Den första träningsmatchen för säsongen visade klart att vi har mycket kvar att jobba på vad gäller det nya lagbygget. Vi har ännu inte gjort någon träning på stor plan och det syntes ganska tydligt att vi inte var vana med spel på en stor plan då vi spelade alldeles för små och korta passningar. Vi släppte också in en del enkla mål eftersom som vi gjorde enkla misstag och inte var samspelta. Vill dock ge plus till Zakaria Akrami som jobbade hårt hela matchen på en ovan position som innermittfältare.

Vi hoppas att vi snart kan få tillgång till en stor plan för det behöver vi verkligen för att kunna jobba på vårt spel. Nästa helg spelar vi träningsmatch borta mot Tanum och då kan vi förhoppningsvis få igång ett bättre spel. Vi har några spelare som saknade i den här matchen och förhoppningsvis kan de vara med nästa helg mot Tanum.