Moradi, Hamed: 1

Alabbas, Ahmad: 1

När vi åkte för att spela träningsmatch borta mot Tösse IF på Lilla Bräcke i Ånimskog så saknade vi Axel Lindström och Zakaria Akrami av de spelare som var aktuella för startelvan. På bänken hade vi fyra avbytare att tillgå. Planen var agsnak så bra att spela på och eftersom detta är Dalslands största fotbollsplan så fanns det många ytor att spela på. Vi startade enligt följande:

Startelvan borta mot Tösse IF

Vi var dock inte vakna när matchen började och Tösse fick väldigt enkelt göra två snabba mål. Tösse skapade även fler chanser och 3-0 kom efter 14 minuters spel. Vi hade bara ett avslut i den förstas halvleken och där kom efter 25 minuter när Marcel Bruin kom helt fri med Tösses målvakt Filip Lindstedt. Tyvärr gick avslutet rakt på målvakten och inget mål där. Resultatet stod sig halvleken ut.

Vi gjorde ingen bra första halvlek där vi missade mycket i passningsspelet, kom fel i positionsspelet och i början på matchen var vi inte vakna. Det fanns mycket at förbättra till den andra halvleken.

Vi gjorde en del förändringar i paus då Elis Lindström gick ut och Björn Gredander gick ner som mittback. In kom Enayat Mahdiyar som tog Björns plats på kanten.

Tösse skapade en del lägen i början på den andra halvleken och 4-0 kom när knappa tio minuter var spelat. Ebrima Jobe gjorde sin första match för säsongen för och efter 64 minuters spel fick han ett bra läge men avslutet gick utanför. Tösse fortsätta att vara bättre än oss och kunde öka på till både 5 och 6-0. Där 6-0 var ett mycket fint skott i krysset helt otagbart för Morteza Rahimi.Vi hade några avslut men lyckades inte få in bollen. Med två minuter kvar så fick Tösse en straff och satte dit slutresultatet 7-0 även om vår målvakt Morteza var nära att rädda bollen.

Det var verkligen ingen bra match från vår sida. I början av matchen var vi inte vakna och lyckades inte riktigt nån gång få igång nått bra spel. Med tanke på planens stora ytor så fanns det många gånger möjligheter att hitta spelare på fria ytor men det var sällan som vi med en passning hittade till rätt spelare tyvärr och vi var inte tillräckligt breda med våra yttermittfältare. Vi har haft flera träningsmatcher och har tränat mycket på passningspelet så vi borde kunnat gjort det bättre men vi match visade att vi behöver träna ännu mer på det. Tösse var riktigt bra och spelade ett klart bättre passningspel än oss men vi måste bli mer nogranna när vi har bollen så vi inte slårt bort den hela tiden för det håller inte om vi skall försöka vinna fotbollsmatcher. Vi vägde väldigt lätt i närkamperna också vilket är ett stort minus för oss att vi inte har så många fysiskt starka spelare. Ebrima Jobe gjorde sin första match den här säsongen och har bara gjort en träning men när han kommer igång så kommer han bli väldigt nyttig för oss.

Vi har två matcher kvar innan serien startar och närmast möter vi Sillerud på fredag kväll, spelplats är Björkvallen i Gustavsfors. Kom gärna och ge oss ditt stöd.