Jobe, Ebrima: 1
Rahimi, Morteza: 1

Henriksson, Johan : 1

Mohammadi, Abdulrezaq: 1

Det blev tuffare för oss i den andra i den andra träningsmatchen för säsongen när Kroppefjälls IF väntade och vi förlorade med 3-2.

Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan i träningsmatchen mot Kroppefjälls IF

Avbytare: Aliakbar Ahmadi, Abdirahman Iidle Abiid, Kevin Jansson, Elis Lindström, Kristian Nilsson.

Vi startade ganska bra och tog ledningen efter 11 minuters spel då ett fint inlägg från Marcel Bruin hittade Björn Gredander som nickade in 1-0.Vi fortsatte att spela bra och efter 32 minuters spel fick vi en straff som Marcel Bruin satte säkert i mål. Vi hade några minuter senare ett friläge på gång för Björn Gredander men han blev felaktigt avvinkad för offside tyvärr. Med fem minuter kvar att spela så reducerade Kroppefjäll till 2-1 genom Ali Makiya. Minuten senare blev Johan Henriksson skadad och han var tvungen att utgå. Han hade ganska ont efteråt så vi får se hur länge han blir borta.

Vi var det bästa laget i den första halvleken och spelade ganska bra. Förutom målen hade vi fler chanser som vi kunde ha gjort mål på.

Vi hade ganska bra koll i inledningen på den andra halvleken och Bjrön Gredander hade ett bra skott utifrån som inte var så långt över målet. Ju längre halvleken gick tog Kroppefjäll över när vi började tröttna en del och de hade bland annat ett skott i stolpen. Även om konditionen tröt på en del spelare så höll vi ledningen länge och kunde utökat när Marcel Bruin hade ett jätte bra läge men han valde att passa istället för att avsluta. Efter 71 minuter så drog vi på oss ett mycket onödigt direkt rött kort och med de nya reglerna blir det även 500 kronor i böter. Efter utvisningen orkade vi inte hålla emot och Kroppefjäll kunde genom två mål gå fram till ledning 3-2. Ett av målen var en hörna som gick rätt imål vid den första stolpen och det kändes som ett för enkelt mål att släppa in. Vi försökte på slutet få in en kvittering men tyvärr förlorade vi matchen. Kroppefjäll gjorde även ett väldigt fint mål i den andra halvleken via en cykelspark men tyvärr för spelaren som gjorde det blev det avblåst för offside. Vi gjorde följande byten i den andra halvleken:

Min In Ut
64 Aliakbar Ahmadi Enayat Mahdiyar
64 Kevin Jansson Simon Kemppinen Juhl
67 Kristian Nilsson Björn Gredander
67 Elis Lindström Ebrima Jobe
85 Björn Gredander Marcel Bruin

Sett till matchen så hade oavgjort varit det mest rättvisa resultatet då vi hade varsin halvlek men något vi får ta lärdom av är att det kostar på när man får spela med en spelare mindre på plan. Ebrima Jobe gjordet det bra på mitten så länge han orkade och Mohammad Karimi gjordet det bra även i denna matchen. Kul att vi verkligen försöker spela bollen men det gäller att vi blir bättre på att bättre på att minimera misstagen i passningsspelet och att vi gör rätt avvägning när vi skall passa eller dribbla. Vill plussa för Simon Kemppinen Juhl som skötte sig bra som ytterback. Övrigra gjorde det också bra och det känns ganska stabil i försvaret. Det finns dock mycket vi kan bli bättre på men vi har ju ett antal träningar och matcher innan serien drar igång. Kroppefjäll är ett bra lag och tuffa att möta men jag tror vi skall kunna pressa dem ännu mer när vi möts i seriespelet.