Säsong

Startelvan i träningsmatchen mot Eds FF B-lag

På bänken: Anas Alfara, Osama Alfara och Said Ali Alawi.

EFFB

5 - 4

ÄIF/BIK

Karl Martinsson (5') 1 - 0
1 - 1 Zakaria Akrami (15')
(19') 2 - 1
(24') 3 - 1
3 - 2 Benjamin Maloku (26')
Karl Martinsson (36') 4 - 2
4 - 3 Nour Kurdi (50')
(80') 5 - 3
5 - 4 Benjamin Maloku (83')

Matchstatistik

EFFB ÄIF/BIK
Mål 5 4
Assists 0 2
Skott (På mål) 10(9) 9(8)
Offside 1 8
Räddningar 4 3
Blocks 0 0
Frispark 6 14
Hörna (Skott)(Mål) 7(2)(0) 4(2)(0)
Gula 1 0
2nd Gult/Röda 0 0
Röda 0 0

Matchens profiler:

Mål

Maloku, Benjamin: 2
Kurdi, Nour: 1
Akrami, Zakaria: 1

Skott (På mål)

Kurdi, Nour: 3(3)
Maloku, Benjamin: 2(2)
Abdihakin Sahal, Musab: 1
Akrami, Zakaria: 1(1)
Abdihakin Sahal, Dalha : 1(1)

Skott på mål (Mål)

Kurdi, Nour: 3(1)
Maloku, Benjamin: 2(2)
Akrami, Zakaria: 1(1)
Abdihakin Sahal, Dalha : 1

Skott i ribba

Skott efter hörna

Mål efter hörna

Assists

Karimi, Mohammad: 1
Kurdi, Nour: 1

Räddningar

Maloku, Bekir: 3

Blocks

Offside

Kurdi, Nour: 3
Maloku, Benjamin: 2
Abdihakin Sahal, Musab: 1
Chigoziri Onyeaghala , Prince: 1
Abdihakin Sahal, Dalha : 1

Frispark

Alfara, Anas: 2
Kurdi, Nour: 2
Mahdiyar, Enayat: 1
Maloku, Benjamin: 1
Karlsson, Henrik: 1
Akrami, Zakaria: 1
Karimi, Mohammad: 1

Gula

Röda

Match anteckningar

På söndagseftermiddagen spelade vi träningsmatch borta mot Eds FF B-lag. Vi har fortsatt en del spelare borta på grund av skador och sjukdomar så vi ställde upp med samma trupp som mot Frändefors förutom att Nour Kurdi hade kommit in istället för Berat Maloku.

Efter fem minuters spel kunde Ed ta ledningen genom mål av Karl Martinsson. Tio minuter senare fick vi en hörna där Nour Kurdi nickade men bollen räddades. Returen kunde dock Zakaria Akrami sätta i mål till 1-1. Fyra minuter senare missade vi i markeringen och Ed kunde lite för enkelt få göra 2-1. Kort därefter hade Nour Kurdi ett bra läge som räddades och istället kunde Ed öka på till 3-1. Benjamin Maloku hade ett bra skott utifrån efter 26 minuters spel och det letade sig i mål till 3-2. Tio minuter senare kom ett skott från Eds Karl Martinsson som styrde på en av våra spelare och gick in bakom Bekir Maloku som inte kunde göra något åt målet. Musab Abdihakin Sahal hade ett läge för oss på slutet men avslutet gick utanför och vi låg under med 4-2 i paus.

I det stora hela en bra första halvlek för oss men vi släppte in för enkla mål på grund av enskilda misstag. Vi hade även fler målchanser på gång men tyvärr sprang vi offside några gånger.

Vi började den andra halvleken mycket bra och redan efter fem minuters spel reducerade Nour Kurdi till 4-3 efter bra spel med bland annat Mohammad Karimi. Trots en bra start så lyckades vi inte skapa så mycket och istället hade Ed en mycket bra frispark som Bekir Maloku gjorde en fin räddning på. Den efterfölande hörnan gav ett nickläge men bollen gick utanför. Vi gjorde sedan en del byte så att alla på bänken skulle få spela. Vi har inte lika bred bänk nu när flera spelare saknas så det påverkar så klart oss även om de som kom in gjorde sitt bästa. Vi ändrade lite i positionerna också när bytena gjordes. Med tio minuter kvar att spela så kunde Ed sätta dit 5-3, vi försökte ställa deras spelare offside vilket det såg ut som han var, men den assisterade domaren hade säkert rätt när han inte vinkade. Kort därefter reducerade Benjamin Maloku till 5-4 efter assist från Nour Kurdi. Vi försökte få dit en kvittering men lyckades inte och förlorade matchen med 5-4.

Organisatoriskt tycker jag det fungerade bra för oss och alla spelare gjorde ett bra jobb. Vi försökte spela runt bollen och lyckades en del men kan så klart bli ännu bättre. Vi sprang också offside åtta gånger vilket inte håller om vi skall skapa fler målchanser. Ed var inte bättre än oss men vi gav dem för enkla mål genom enskilda misstag och därför vann de matchen. Ed hade även men många spelare som var med när de slog Bäckefors i träningsmatch så var ett tuffare motstånd vi mötte än i matchen mot Frändefors. De är flera spelare som visat framfötterna i träningsmatcherna och skall bli väldigt spännande att se vad vi presterar när vi ställer upp mede bästa laget.

Nu väntar träningsmatch mot Dals Långed imorgon och då hoppas jag vi kan få med oss några av de spelare som saknades för då tror på bra chans för oss att få med oss en seger.

//Pontus, lagledare


Lagets spelare

Abdihakin Sahal, Dalha (66 Minuter spelade)
Abdihakin Sahal, Musab (66 Minuter spelade)
Akrami, Zakaria (90 Minuter spelade)
Alawi, Said Ali (24 Minuter spelade)
Alfara, Anas (28 Minuter spelade)
Alfara, Osama (23 Minuter spelade)
Chigoziri Onyeaghala , Prince (63 Minuter spelade)
Karimi, Mohammad (90 Minuter spelade)
Karlsson, Henrik (90 Minuter spelade)
Kurdi, Nour (90 Minuter spelade)
Mahdiyar, Enayat (90 Minuter spelade)
Maloku, Bekir (90 Minuter spelade)
Maloku, Benjamin (90 Minuter spelade)
Maloku, Burim (90 Minuter spelade)


Säsong


Exporterad av MobileSoccer Coach 2 för Android
©2011 tsquared Development