söndagen var vi och spelade futsal turneringen Tössecupen i Åmål. Vi spelade i klassen för lag i division fem eller lägre. Den första matchen spelades 8.12 vi samlades redan 6.45. för avresa mot Åmål.

Vi startade första matchen mot Säffle FF Juniorlag och lyckades få med oss ett oavgjort resultat.Vårt mål gjordes av Axel Lindström. Vid ställningen 1-0 till oss fick Elis Lindström en smäll mot ansiktet och blev liggande. Istället för att blåsa av när vår spelare låg skadad så fick spelet fortsätta och Säffle kunde sätta dit 1-1.

Håfreströms IF som är erkänt starka inomhus väntade i den andra matchen. Vi skapade flera riktigt bra lägen men Håfreströms målvakt var riktigt bra. Håfreström hade också ett läge som var mycket nära men matchen slutade 1-1 där Elis Lindström gjorde vårat enda mål.

I den tredje matchen var det Bäckefors IF som stod för motståndet. Vi kontrollerade matchen och Bäckefors skapade i princip ingenting vilket gav oss en säker seger med 4-0. Tre viktiga poäng in på kontot. Elis Lindström stod för tre fullträffar och Axel Lindström gjorde ett mål.

Matchen mot Tösse bjöd inte på något mål och slutade 0-0.

Vi spelade den sista matchen i hela gruppen mot Fengersfors som inte hade något att spela för då de inte kunde gå vidare. För oss stod det klart före matchen att vinst tog oss vidare till slutspel medans det vid förlust eller oavgjort var färdigspelat för oss. Vi fick en bedrövlig start på matchen med 1-0 redan efter knappa 10 sekunder. Fengersfors gjorde även 2-0 innan vi kom ingång på allvar och började skapa bra målchanser. Fengersfors målvakt var dock på hugget och vi lyckades inte få in bollen i mål. På slutet av matchen lyckades dock Elis Lindström och Mamoon Othman sätta var sitt mål vilket gav ställningen 2-2. Efter vårt 2-2 mål rann tiden iväg väldigt fort när spelet inte kom igång och vi fick inte chansen att skapa någon mer målchans.

Allt som allt gjorde vi en bra insats men vi hade inte riktigt flytet med oss vilket behövs om man skall gå vidare till slutspel. Vi slutade därmed fyra i tabellen och alla spelare stod för bra insatser. Närmast väntar hemmaturneringen Wintercupen där vi kommer deltaga med två lag.