På lördagen var det dags för våran egen Wintercup inomhus i Bengtsfors Sporthall. Vi ställde i år upp med två lag. Första laget var i princip de som spelade i Tössecupen med något undantag. Vårt andra lag bestod av flera orutinerade spelare men några rutinerade spelare var med som grundpelare i laget.

I den första matchen fick lag 1 med sig en poäng efter 2-2 mot Ed efter en bra insats men Axel Lindström blev dock skadad vilket ställde till det in kommande matcher. När sedan andra matchen förlorades med 3-2 mot Färgelanda så stod det klart att vi inte skulle gå vidare. I den sista matchen mötte vi Bäckefors och vann med 2-1.

En bra insats från laget men vi fick göra lite omstuvningar när Axel blev skadad. Poäng i två av matcherna skall vi ändå vara nöjda med.

Målskyttar mot Eds FF: Viktor Remneland och Elis Lindström

Målskyttar mot Färgelanda IF: Henrik Karlsson och Victor Remneland.

Målskyttar mot Bäckefors IF: Johan Henriksson och Victor Remneland

-----------------------------------------

Vårt andra lag spelade sin första match mot Håreströms IF lag 2. Håfreström vann med 1-0 men vi kämpade mycket bra och och höll emot så mycket vi kunde. Även i den andra matchen mot Karlstads BK B stod vi för en mycket bra arbetsinsats men förlorade med 2-0. Morgan Magnusson räddade bland annat en straff. I sista matchen mötte vi mycket duktiga Libertá FC som sedemera vann cupen och de vann över oss med 5-0. Vi gjorde inte en lika bra insats som i de två tidigare matcherna men mötte också ett mycket bättre lag än tidigare.

Totalt sett gjorde andralaget en mycket bra arbetsinsats men orutinen lyste igenom på flera spelare som inte riktigt vet hur de skall placera sig på plan.

Nu är inomhus cuperna slut för denna säsong och nu satsar vi mot DM och träningsmatcher.