Header bild

Våra sponsorer 2022

 

Matcher  |  Mån - 7 Januari, 2019 13:20     A+ | a-
I lördags deltog vi i Wintercupen som Ärtemark arrangerar. Vi hade anmält ett lag men fick till slut delta med två då ett lag inte kom. Vi lyckades dock bara få med oss en poäng på des sex matcher våra två lag totalt spelade. Ligger ett litet kort referat här på hemsidan om hur det såg ut för våra två lag.
//Pontus, lagledare
Matcher  |  Fre - 4 Januari, 2019 9:44     A+ | a-

Ikväll drar damernas Wintercup igång och imorgon är det herrarnas tur där vi har med ett lag. Vi är lottade i grupp C och spelar följande matcher: 12.35 mot Högsäters GF, 13.40 mot Eds FF lag 1 och 15.00 mot Frändefors IF Futsal Lag 1. Vi ställer upp med följande trupp: Bekir Maloku, Axel Lindström, Elis Lindström, Simon Kemppinen Juhl, Zakaria Akrami, Johan Henriksson, Mohammad Karimi, Jimmy Carlson, Saadaq Alas.

Hoppas ni kommer för att stödja oss under cupen men kan ni inte vara på plats så går det att följa turneringen på nätet. Gå in på http://www.wintercupen.tk  så kan du följa turneringen där. Det går också att följa den via appen Easy Tournament/Copa facil som finns att ladda ner för Android.

Top