Bruin, Marcel: 1

Gula

Röda

Match anteckningar

Vi saknade flertalet spelare inför matchen som Viktor Thelander, Joakim Enoksson, Marcus Remneland, Ahmed Ouerguemmi, Björn Gredander, David Eriksson med flera.

Färgelanda skapade inte jätte mycket i den första halvleken men vi gav dem mål genom att gör enkla misstag som man inte har råd med mot ett lag som förra säsongen spelade i division fyra. Redan efter 30 minuters spel var de i ledningen med 4-0. Jonas Kemppinen gjorde det bra på innermittfältet men fick en smäll efter 29 minuter och tvingades tyvärr utgå. Färgelanda lyckades inte göra något mer mål i den första halvleken och ledde där med 4-0. Vi skapade inte så mycket en försvaret spelade ganska bra och Färgelanda skapade inte så mycket förutom målen de gjorde men de bjöd vi dem på.

I andra så kunde Färgelanda slå in en hörna som Svante Karlsson inte lyckades boxa bort. Abdulmajid Afara kunde reducera för oss med knappa 30 minuter kvar att spela. Vi tröttnande rejält på slutet och Färgelanda kunde då skapa en del målchanser men matchen slutade med förlust 5-1.

Det fanns bra saker att ta med sig som försvarspelet där speciellt Rezaq och Marcel Bruin skötte sig mycket bra. Skall vi ha någon chans i en sådan här match så gäller det att vi inte ger dem enkla mål vilket vi gjorde idag. Vi skapade inte så mycket framåt men det fanns goda intentioner som vi kan bygga vidare på. Det märktes också på flera spelare att detta var första matchen för oss och första gången för oss på konstgräs i år. Jag tror definitivt vi kommer att ge dem en rejäl match när vi möts i serien.

Vi skall komma ihåg att vi saknade många ordinarie spelare och hoppas flera av dem kan var med när vi spelar träningsmatch mot Vikens juniorlag på fredag.