Enoksson, Joakim: 1
Karlsson, Henrik: 1
Bergling, Emil: 1

Hansson, Oscar: 1

Vi saknade två spelare från startelvan i förra matchen då Lukas Thelander var skadad och Marcus Remneland avstängd. Viktor Thelander som var med i truppen till förra matchen saknades också. Vi startade matchen på följande sätt:

Startelvan mot Ellenö IK borta

Avbytare: Anton Lotvonen, Kristian Nilsson, Anders Nordh, Marcel Bruin

Vi fick en perfekt start på matchen då Adrian Elf hittade Mamoon Othman som nickade in ledningsmålet redan efter tre minuters spel. Minuten senare var Ellenö nära att kvittera. Efter 10 minuters spel hade Jonas Kemppinen en frispark som var nära. Ellenö hade sedan många bra lägen som de inte lyckades förvalta bland annat flera nickar som var mycket nära och ett avslut i stolpen. Efter 39 minuter fick de även ett friläge men Joakim Enoksson räddade och vi var i ledningen efter den första halvleken.

Vi kom inte in i matchen och var inte först på så många bollar vilket gjorde att Ellenö fick ofta tag i bollen. Vi skall vara mycket nöjda med att vi var i ledningen då Ellenö skapade mycket mer än oss i första och kunde mycket väl haft ledningen.

Ellenö fortsatte skapa i den andra halvleken så det var lite överraskande när David Eriksson hittade fram till Axel Lindström som satte dit 2-0 för oss, målet kom efter 57 minuters spel. Två minuter senare hade Ellenö ett gyllene läge att reducera men de missade öppet mål. Vi hade även ett 3-0 mål inne som dock blåstes av för offside. Efter 69 minuter var det en duell mellan en Ellenö spelare och Joakim Enoksson i vårt mål. Domaren ansåg att Joakim fällde deras spelare vilket gör att det blir straff och rött kort. Marcel Bruin går in i mål istället men Ellenö gör mål på straffen. Vi vann inte mittfältet i matchen och det märktes att Marcus Remneland saknades väldigt mycket. Med nio minuter kvar att spela kom 2-2 för Ellenö. Vi gjorde några byten i andra men det gjorde inte så stor skillnad och matchen slutade 2-2.

Vi skall vara mycket nöjda med resultatet då Ellenö dominerade matchen och skapade många målchanser men de lyckades dock inte få så många av dem på mål. Planen vi spelade på var stenhård vilket gjorde att bollen studsade väldigt mycket så det passade inte alls vårt spel och vi kom inte in i matchen riktigt nån gång som vi ville. Vi skapade därmed heller väldigt få målchanser men vi skall ta med oss att vi satte två mål på fyra målchanser. Ellenö spelade mer långa bollar och kunde på så sätt skapa klart fler målchanser än oss men de lyckades inte utnyttja sina målchanser. Med lite flyt fick vi därmed med oss en poäng trots att Ellenö var bästa laget men hade inte 3-0 målet blivit bortdömt så kanske vi till och med kunde fått med oss tre poäng.

Joakim Enoksson var bra i mål så länge han var på plan men bäst i vårt lag var försvarets Henrik Karlsson som stod för en mycket bra insats. Nu laddar vi för derbymatch mot Bengtsfors två gånger om och hoppas på ett bättre spel där från vår sida.