Moradi, Hamed: 1

Gula

Röda

Match anteckningar

Det var flera spelare som saknades när vi mötte IFK Åmåls B-lag på bortaplan. Bland de som saknade var: Jimmy Carlson (Skadad), Elis Lindström (Skadad), Björn Gredander (Sjuk), Axel Lindström och Joakim Enoksson (Jobb). När vi kom till samlingen så var det också två spelare som inte kom men en av dem fick vi tag på och han ställde upp men vi blev väldigt sena till matchen. Den andra spelare kunde inte så vi vara bara 13 spelare. Tyvärr hade matchen flyttats från Örnäsvallen till konstgräset vilket var ett minus för oss.

Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan mot IFK Åmåls B-lag på bortaplan

Bänken: Ali Rahimi och Hamed Moradi

Åmål tog som väntat greppet direkt och skapade några chanser i inledningen dock var det inte så farligt. Vi spelade ganska lågt med laget och hade bara ett avslut de första tio minuterarna. Åmål tog ledningen efter 12 minuters spel genom Fredrik Broström. Åmål fortsatte att skapa målchanser och vi slarvade en del när vi fick bollen så det var inte många målchanser vi kom till. Efter 27 minuters spel slog Caué Benício en fin frispark som gick direkt i mål och 2-0 var ett faktum. Sex minuter senare kom även 3-0 på ett skott utifrån där Gustav Weingartshofer var målskytten.

Mål var ju riktigt bra så klart men tycker vi försvarade oss ganska bra och låg bara under med 3-0. I det offensiva spelet var det inte så mycket vi skapade då vi ofta slarvade med bollen när vi fick tag på den. Marcel Bruin hade ett bra skott precis utanför mål. Vi hade även ett bra läge när vi kom tre mot en men tyvärr blev det offside annars kundet det blivit mycket farligt. Åmål var ju riktigt bra så klart men vi stod ändå emot hyfsat och låg bara under med 3-0 i paus.

Vi hade ingen bra inledning av den andra halvleken och detta kunde naturligtvis Åmål utnyttja på ett mycket bra sätt genom att sätta dit tre mål från minut 54 till minut 57, vi låg då under med 6-0. Åmål hade också ett skott i stolpen. Efter 59 minuters spel fick Simon Kemppinen Juhl bollen till vänster i straffområdet och han kunde sätta dit 6-1. Åmål kunde dock omgående öka på till 7-1 genom Fredrik Nordström. Efter 61 minuters spel så kom ett skott från Enayat Mahdiyar som gick ner i backen via en ribbträff och studsade ut. Den assisterande domaren som var nere vid det målet kallade till sig huvuddomaren och berättade att bollen var inne. Ställningen blev därmed 7-2. Johan Henriksson hade bland annat ett skott i stolpen och ett friläge som han nog borde gjort mål på men han fick inte göra något mål i matchen. Åmål avslutade med att sätta fyra mål till och vann helt rättvist med 11-2

Vi mötte ett väldigt spelskickligt Åmål där de spelare för spelare i princip är bättre än oss och säkerligen är de mycket bättre tränade än vi också. Jag tycker ändå att vi gjorde det ganska bra stundtals och vi låg ju bara under med 3-0 i paus så hyfsat nöjda med de första 45 minuterarna vad gäller försvarsspelet. I inledningen av andra tappade då vi blev för stillastående och hamnade för högt med laget vilket Åmål utnyttjade så klart. Vi kom tillbaka lite grann men Åmål spelade ännu bättre i andra. Vi behöver dock jobba med att bli bättre på att ta hand om bollen när vi väl får den och inte slå bort den.

Innan säsongen är slut så har vi en match kvar borta mot Kroppefjälls IF B-lag på lördag där vi hoppas på ett bättre resultat.