Match anteckningar

Vi hade många spelare som saknades när vi åkte till spel borta mot Kroppefjälls IF och två kom heller inte till samlingen utan att de hört av sig.. De som saknades var Ebrima Jobe, Anton Magnusson, Oskar Bertilsson, Jimmy Carlson, Björn Gredander, Rezaq Mohammadi och Joakim Enoksson. Vi hade dock fått med Ludvig Hansson i laget så vi hade fullt på bänken. Matxhen hade på grund av blöt plan flyttats från Brunnsvallen till konstgräset i Mellerud vilket var ett minus för oss. Vi startade enligt följande:

Startelvan borta mot Kroppefjälls IF

På bänken: Elis Lindström, Ahmad Alabbas,Ludvig Hansson, Ulf Carlson.

Kroppefjäll tog kommandot direkt och satte 1-0 redan efter två minuters spel. Ett allt för lätt mål som vi släppte in.Sju minuter senare slog Marcel Bruin en frispark från långt håll som gick över målvakten och vi hade kvitterat till 1-1. Kroppefjäll gjorde sedan tre snabba mål och ledde efter 16 minuter med 4-1. Ett av målen kändes dock som offside.

Vi gjorde en riktigt usel halvlek och när domaren blåste av hade Kroppefjäll gjort tre mål till vilket gjorde att de ledde med 7-1 inför den andra halvleken.

Vi hade svårt att få passningspelet att stämma och naturligtvis har det en del att göra att vi inte är vana med underlaget som inte håller någon vidare bra kvalité. Kroppefjäll ökade på till 8-1 ganska tidigt i den andra halvleken och det resultatet stod sig ganska länge. Med 25 minuter kvar att spela så blev Kroppefjälls duktiga spelare Ali Makiya utvisad och det var bra för oss då han hade gjort fyra mål redan i matchen. Ytterligare två mål fick våran målvakt Morteza Rahimi släppa in innan matchen var slut.I matchens sista minut hittade Enayat Mahdiyar till Johan Henriksson som satte dit 10-2 vilket blev slutresultatet.

Ingen bra avslutning på säsongen för våran del då vi inte gjorde mycket rätt i vårt egna spel och släppte in allt för enkla mål bakåt. Inte mycket positivt att få med sig från den här matchen med andra ord. Vi saknade ju som sagt många spelare och i den andra halvleken hade vi en period där vi spelade utan en ordinarie spelare i backlinjen och då är det inte så lätt. Kommer inom kort att lägga ut en sammanfattning av säsongen och så får vi börja jobbet med att planera inför 2018..