Maloku, Burim: 2
Mahdiyar, Enayat: 1
Lindström , Axel: 1

Akrami, Zakaria: 1

Äntligen var det dags för A-laget att spela seriepremiär borta mot Eds FF B. Ett lag som vi spelade mot i en träningsmatch och vann med 3-2 men då hade de ett starkare lag än i den här matchen. Vi hade en stark trupp till spel men trots detta gjorde vi ingen bra insats och förlorade med 1-0.

Vi hade några bra lägen in inledningen av matchen när Nour Kurdi hade ett bra avslut och Henrik Karlsson en nick utanför i bra läge. Ed hade en styrning precis utanför.Vi hade dock svårt att hitta rätt vad gäller passningar och löpningar. Vi fortsatte skapa några lägen till i halvleken där Nour Kurdis skott i utsidan stolpen var närmast men resultatet var 0-0 i paus.

Dett vara vår sämsta halvlek i år med träningsmatcherna inräknat men vi hade förhoppningar om att få till en klart bättre andra halvlek.

Den andra halvleken var dock inte bättre och efter 60 minuters spel tog Ed ledningen. Kommunikationen målvakt och försvar blev fel på något sätt vilket gjorde att Eds spelaren allt för lätt kunde sätta bollen i mål. Vi gjorde en del byten i andra men det var svårt för de som kom in att prestera när övriga inte fick det att fungera i dagens match. Vi lyckades inte skapa så mycket efter målet och förlorade matchen.

Det gäller för alla att ta sig i kragen och se hur de kan göra det bättre för det här var ingen bra insats alls. Allt bra som vi gjort i träningsmatcherna var som bortblåst tyvärr. Planen var lite hård så det studsade en del och det var lite vind som störde men vi borde ha gjort det bättre spelmässigt men tyvärr var det här vår sämsta match för i år. Det är bara glömma den här matchen och ta nya tag när vi har hemmapremiär på lördag mot Högsäters GF B-lag.