Lindström, Elis: 2
Maloku, Benjamin: 2
Alas, Saadaq: 2
Chigoziri Onyeaghala , Prince: 1

Vi saknade två ordinarie spelare inför matchen borta mot Kroppefjälls IF och det var Jonas Kemppinen som jobbade samt Burim Maloku som var sjuk. Efter plattmatchen mot Dals Långed hoppas vi på klar bättring men tyvärr förlorade vi med 4-2 efter en riktigt dålig första halvlek.

Vi var inte alls med från start och redan efter 21 sekunder tog Kroppefjäll ledningen när vårt försvar inte var vakna och Mathias Skoog-Olsson kunde enkelt göra 0-1. Sex minuter senare tappade vi bollen väldigt enkelt i försvaret och Kroppefjäll kunde enkelt göra 0-2 genom Mathias Skoog-Olsson. Bara minuter senare var Kroppefjäll nära att utöka ledningen när vi återigen var väldigt passiva men Bekir Maloku räddade oss. Efter 16 minuters spel kom 0-3 genom Dennis Karlsson på ett skott där Bekir Maloku i målet var lite olycklig i sitt ingripande. Mathias Skoog-Olsson stod för ett äkta hattrick i den första halvleken när han gjorde 0-4 efter 25 minuters spel. Vi hade några hyfsade lägen i halvleken och Mohammad Karimi var närmast men även fast Kroppefjälls målvakten var lite fel ute så gick avslutet inte på mål. Vi gjorde en del byten under halvleken men inte igång vårt spel så bra som vi kan.

En bedrövlig halvlek från vår sida där vi visade dålig inställning och attityd. Man kan säga att vi bjöd på alla deras fyra mål. Det kunde bara bli bättre kan man väl nästan säga.

Kroppefjäll hade några avslut utanför mål i inledningen av den andra halvleken men det kändes att det var ett helt annat lag vi hade på plan i de andra halvleken. Efter 55 minuters spel kunde vi utnyttja en dålig utspark från Kroppefjälls målvakt och Elis Lindström satte dit 1-4. Kroppefjäll hade inga avslut på mål i den andra halvleken där vi kom till klart fler chanser än vad vi gjorde i den första halvleken. Efter 62 minuters spel hade Liban Aweys Camoore ett bra läge men han fick inte träff på bollen och istället blev det Mohammad Karimi nickade på mål. Med knappa 20 minuter kvar att spela hittade Liban Aweys Camoore men fin passning till Nour Kurdi som hade ett väldigt bra läge men han fick inte avslutet på mål. Vi fortsatte att skapa målchanser och Liban Aweys Camoore hade bland annat ett friläge där avslutet gick över. Med sex minuter kvar att spela så hittade Zakaria Akrami fram till Benjamin Maloku som fick på ett skott som gick in i målet och studsade ut direkt. Domaren konfronterade sin assisterande som berättade att det var mål och vi hade nu reducerat till 2-4. Vi har rejäl press på Kroppefjäll nu och Enayat Mahdiyar har ett läge som skall vara mål men avslut går inte ens på mål. Trots en del avbrott under matchen så blev det ingen tilläggstid och vi förlorade med 2-4.

Det fungerar inte att komma in till en match men för dålig inställning och attityd som vi hade i den första halvleken om man skall få med sig poäng. I andra höjer vi oss rejält där vi skapar flertalet bra målchanser och med lite bättre skärpa hade vi kanske kunnat få med oss poäng. I kommande matcher gäller att vi är med från start och redan där visar att vi vill vinna matcherna. Vi behöver också sätta dit målchanserna om vi skall få med oss poäng för annars kommer vi kamma noll.

Ett tufft läge där vi ligger långt ifrån toppen som var vår målsättningen inför säsongen. Vi kan dock själva påverka mycket hur det kommer gå i matcherna och med rätt inställning samt bättre effektivitet så kan vi slå de flesta lag i serien. Vi vet också att vi kan spela bra fotboll vilket vi visade mot Fengersfors och närmast väntar hemmamatch mot Brålanda B-lag tisdagen den 18 juni då jag hoppas vi kan visa upp det bra spel som vi vet finns i laget.