Snobar, Mahmoud: 7

Bruin, Marcel: 1

Kemppinen, Jonas: 2

Haj Mohamed, Wesam : 1

Efter förlusten senast för B-laget ville vi nu ta en seger och vi ställde upp med ett B-lag försträrkt med några från A-laget. Startelvan såg ut enligt följande:

Startelvan mot Kroppefjälls IF B-lag

Kroppefjäll rivstartade och tog ledningen redan efter två minuters spel. De hade även ett bra läge till som Mahmoud Snobar gjorde en bra räddning på. Vi hade sedan flera bra lägen och bland annat var Marcel Bruin mycket nära att kvittera för oss. Kvitteringen kom dock efter 22 minuters spel när Anton Magnusson hittade fram till Marcel Bruin som satte bollen i mål. Marcel skapade många lägen i första men gjorde inget mer mål och halvleken slutade 1-1. Vi gjorde en ganska bra insats i första. Motståndarna var snabba men inte taktiskt skickliga och sprang mycket offside.

I den andra kunde vi ganska omgående ta ledningen när ett skott från Marcel Bruin styrdes in mål av en Kroppefjälls spelare och det blev därmed 2-1. Jonas Kemppinen hade sedan öppet mål men missade att få in bollen. Vi ökade på vår ledning efter 54 minuter och återigen var det Marcel Bruin som gjorde målet framspelad av Idress Otman Ahmad. Efter 65 minuter kunde Kroppefjäll reducera till 3-2. De hade även nån mer bra chans men vår målvakt Mahmoud Snobar var bra med och räddade. Efter 73 minuter hittade Jonas Kemppinen en passning till Assane Mboup via ett väggspel. Assane löpte snyggt igenom och satte dit 4-2 som också blev slutresultatet.

Vi gjorde en ganska bra match och vann helt rättvist. Vi hade flyt vid nåt av målen då det såg ut som offside men med tanke på antalet målchanser borde vi gjort fler mål och effektiviteten är en av de saker vi måste jobba på. Emil Bergling nyfötvärv från Laxarby gjorde debut för oss och han gjorde en bra match även om det syntes att det var ett tag sedan han spelade en seriematch. Överlag en stabil insats och nu hoppas vi på seger även i nästa B-lags match då Håfreströms IF väntar på bortaplan.

En del av spelarna i Kroppefjäll B var riktigt snabba och bra med bollen men taktiskt var det mycket som saknades. De sprang många gånger offside och i andra tröttnade de rejält. Sett till matchen så borde vi gjort minst sex eller sju mål medan de kanske skulle kunnat gjort ett mål till.