Gula

Röda

Match anteckningar

Inför B-lagspremiären hemma mot Ellenö IK B så hade båda lagen lite kort om folk på grund av skador och sjukdomar. Vi har ju anmält ett 9-manna B-lag men tänkt att spela 11-manna så ofta det går. Nu när båda lagen hade lite kort om folk blev det till slut bestämt att det skulle spelas 9-manna på fullstor plan.

Vi hade ett ung och orutinerat lag på många positioner där Kristian Nilsson och Marcel bruin fick stå för rutinen. Vi startade matchen enligt följande:

Startelvan mot Ellenö IK B

På bänken: Said Ali Alawi och Nazar Ali Nazari.

Det vlev tuft att spela 9-manna i den värmen. Vi gjorde en del byten under matcher så att alla skulle få spela mycket samtidigt som vi skulle försöka ha lite fräscha spelare på plan. Det var Ellenö som tog kommandot från start och de skapade flertalate bra målchanser men våår målvakt Tim Henningsson var mycket bra. Ledningsmålet kom dock efter 37 minuters spel för Ellenö och det var halvlekens enda mål.

Ellenö var det bästa laget och skapade flest målchanser så de ledde rättvist efter en spelad halvlek.

Marcel Bruin kvitterade ganska omgående för oss men Ellenö fortsatte att skapa målchanser och gick fram till ledning 4-1. Vi reducerade till 4-2 genom Aliakbar Ahmadi när det var 20 minuter kvar att spela men Ellenö gjorde tre mål till och var i ledningen med 7-2. De sista tio minuterarna gjorde Marcel Bruin två mål för oss och matchen slutade med förlust 7-4. Ellenö var helt klart bättre än oss och kunde vunnit matchen med fler mål.

Vill plussa för Tim Henningsson i målet som stod för en mycket bra insats och såg till att vi inte släppte in fler mål bakåt. Flera av de spelarna som varit med i A-laget stpd också för stabila och bra insatser. Annars var det kul att många spelare fick mycket speltid men det finns mycket att lära för många av de här unga spelarna som var med i matchen. Vi fick också jaga mycket boll vilket blev tufft i värmen när vi spelade 9-manna på fullstor plan.

På söndag spelar B-laget match hemma på Lövåsvallen mot Tösse I B-lag och då blir det förhoppningsvis 11-manna som gäller.