Haj Mohamed, Wesam: 2
Aweys Camoore, Liban: 2
Karimi, Mohammad: 1

Aweys Camoore, Liban: 1

På onsdagskvällen spelade B-laget sin sista match för vårsäsongen när Kroppefjäll kom på besök till Klockerudsvallen. Tyvärr gjorde vi en sämre första halvlek och förlorade med 2-3. Eftersom inget av lagen fick ihop full trupp så spelade vi 10-manna.

Vi började matchen bäst och hade ett riktigt bra läge omgående. Ebrima Jobe hittade till Zakaria Akrami vars skott täcktes till hörna. Ebrima borde dock ha avslutet själv då han hade ett bättre läge. Axel Lindström hade sedan ett skott i utsidan av målburen och Ebrima Jobe ett skott över. Vi tappade sedan greppet om matchen och Kroppefjäll tog över där de skapade flera lägen utan att få i bollen. ledningsmålet kom dock efter 24 minuters spel. Tre minuter senare fick Zakaria Akrami byta då han blev skadad. Kroppefjäll hade sedan ett ribbskott innan Christian Ragnevi ökade på till 0-2. Efter målet kom vi tillbaka lite och skapade några bra lägen. Ebrima Jobe två bra avslut varav ett räddades och det andra gick utanför. Liban Aweys Camoore hade också ett bra läge men skulle avslutat i första läget och när han väl kom till så blev skottet rakt på målvakten. Vi fick också en indirekt frispark men inbyte Elis Lindströms skott blockerades. Istället kunde Kroppefjäll öka på till 0-3 innan halvleken var slut.

Vi startade halvleken bra men sedan tog Kroppefjäll över och kunde gjort något mål till. Vi saknade inte målchanser men vi har fortsatt svårt med målproduktionen och borde fått ut mer av de de målchanser vi kom till.

Vi gick över till 3-4-2 i den andra halvleken för att få mer tryck framåt. Vi började bra precis som i första och hade tre bra lägen. Närmast var Abdihamid Abikar som fick ett friläge men tyvärr fick han ingen kraft i avslutet som gick rakt på målvakten. Vi fortsatte skapa dock utan att få in bollen. Efter 56 minuter spel lyckades vi dock spräcka målnollan då Abdihamid Abikar hittade in till Ebrima Jobe som satte bollen i mål. Sju minuter senare fick vi se ett bra anfall där Mohammad Karimi spelade bra till Ebrima Jobe som spelade bakåt till Axel Lindström som satte dit 2-3. Vi satsade rejält för att få till en kvittering men lyckades inte få dit bollen trots att målchanser inte saknades. När vi flyttade upp så fick Kroppefjäll naturligtvis en del fina kontringslägen och de missade bland annat öppet mål. Matchen slutade därmed med en seger för Kroppefjäll och det var lagets första i årets seriespel vilket vi gratulerar dem till.

Spelmässigt ingen av våra bästa matcher då vi gärna höll i bollen för länge och skulle dribbla ända in till mållinjen innan vi avslutade. Det var flera gånger vi kom med bra löpningar men så höll vi i bollen för länge och det blev inget av det. Vi kunde mycket väl fått med oss poäng eller till och med vunnit då vi hade många målchanser men tyvärr var många avslut för dåliga. Vi hade ett par mål som blev avblåsta för offside och det är något vi måste bli bättre på för att springa så mycket offside håller inte. Kroppefjäll fick till lite bättre avslut och kunde gjort fler mål men Morteza Rahimi var bra i målet för oss.

Nu tar vi sommarvila på en näst sista plats i division sju och så får vi hoppas att höstsäsongen blir klart bättre för oss.