Bruin , Marcel: 1

Rahimi , Morteza: 5

Rahimi, Ali: 1

Chigoziri Onyeaghala , Prince: 1

Vi började inte matchen så bra och passningsspelet var inget vidare från vår sida. Vi hade ett par chanser första 20 minuterarna och Fengersfors hade ett riktigt bra avslut där Morteza Rahimi gjorde en fin räddning till hörna. Efter 22 minuters spel tog vi ledningen genom mål av Prince Chigoziri Onyeaghala. Efter målet började vi spela bättre och hittade till en del bra målchanser. Fengersfors var dock inte ofarliga och efter 30 minuters spel fick Morteza Rahimi göra en mycket fin räddning. Båda lagen hade några lägen till men det stod 1-0 till oss i paus.

Vi började bra i andra där Marcel Bruin efter 49 minuters spel hittade fram med en smörpass till Prince Chigoziri Onyeaghala som satte 2-0. Tyvärr kunde Fengersfors reducera redan en minut senare. Vi fortsatte att skapa lägen där Marcel Bruin hade två bra skott som räddades men även Fengersfors var riktigt farliga när de kom till målchanser. Efter 65 minuters spel kom 3-1 och återigen var det Prince Chigoziri Onyeaghala som gjorde målet, ett hattrick hade han därmed gjort. Tre minuter senare borde vi gjort 4-1 då Mohammad Karimi hade ett mycket fint läge men skottet gick i burgaveln. Istället reducerade Fengersfors till 3-2 kort därefter. Vi fortsatte skapa lägen där bland annat Prince Chigoziri Onyeaghala missade öppet mål. Det började dock bli nervöst då vi inte spelade lika bra och flera spelare började tröttna. Med sex minuter kvar kom kvitteringen genom Karar Ali. Efter målet hade lagen varsitt läge att avgöra matchen. Vi hade ett friläge som Ebrima Jobe missade och Fengersfors ett läge i ribban men matchen slutade 3-3. Det kändes lite nervöst på slutet men vi lyckades hålla undan.

Totalt sett skapade vi så pass många lägen att vi borde ha kunnat gjort fler mål och därmed vunnit matchen. Det blev tufft med bara en spelare på bänken och Fengersfors orkade lite mer än oss. Fengersfors fick målvakten skadad i andra men ersättaren gjorde ett bra jobb. Kul att Prince Chigoziri Onyeaghala fick göra sina första mål för oss och då tre stycken men vi måste bli bättre på att utnyttjar våra målchanser annars vinner man inga matcher. Spelmässigt såg det hyfsat ut i perioder men även där finns ganska mycket att jobba på.