Match anteckningar

Tanken inför onsadagens träningsmatch på Björkvallen i Gustavsfors mot Silleruds IF var att de A-lagspelare inte kunnat spelat så många träningsmatcher skulle få ytterliggare en match i benen samt att en del B-lagsspelare skulle få spela en match. Efter en del återbud blev laget inte riktigt som vi tänkt oss när flera av A-lagsspelarna lämnade återbud och vi fick fylla på med B-lagsspelare. Startelvan såg ut som följer:

Startelvan mot Sillerud

Avbytare: Wesam Haj Mohamed, Emil Bergling, Anders Nordh och Simon Kemppinen Juhl.

Redan efter åtta minuter av den första halvleken tog Sillerud ledningen med 1-0 ett resultat som stod sig halvleken ut. Vi skapade en del bra chanser och kunde gjort något mål men gjorde annars ingen bra halvlek. Bland annat hade Mohamad Alhatahta öppet mål men tvärr lyckades han inte sätta dit bollen. Trots att vi spelade på en bra plan var passningspelet inte alls bra och vi slog bort väldigt många bollar. Vi gjorde ett byte redan efter 30 minuter av första när Emil Bergling kom in på plan. Inför andra bytte vi också in Wesam Haj Mohamed på vänsterbacken istället för Andreas Bryntesson.

Redan efter sex minuters spel av den andra halvleken så var Emil Bergling mycket nära att sätta dit 1-1 för oss. Johan Henriksson hade sedan också ett bra läge utan att få dit bollen. Sillerud hade sedan ett friläge som Mahmoud Snobar räddade bra. Efter 60 minuter kom 2-0 för Sillerud. Emil Bergling löpte sedan efter 67 minuter snyggt igenom och satte dit reduceringen. Med knappa 20 minuter kvar gjorde vi lite byten och tränaren Anders Nordh kom in på mitten för att styra upp det. Istället kunde Sillerud öka på till 3-1. På slutet hade vi några lägen men lyckades inte göra några fler mål och förlorade matchen med 3-1.

Sillerud hade några duktiga spelare men vi var inte tillräckligt bra i den här matchen. Vi slog bort väldigt många passningar och kan inte skylla på planen som var i bra skick. Vi sprang också offside hela 14 gånger och även om nån var lite tveksam så kan vi inte skylla på nån annan än oss själva. Sillerud gjorde en bra insats men vi borde ha kunnat gjort en mycket bättre insats.I laget skall Kristian Nilsson framhållas då han gjorde en bra match som mittback tillsammans med Jonas Kemppinen som också skötte sig okej. I målet stod Mahmoud Snobar återigen för en bra insats med flera bra räddningar. Emil Bergling stod för ett piggt inhopp och ett snyggt mål. I övrigt fanns flera spelare som vi hade hoppats på att få se mycket bättre prestationer från. Nu tar vi nya tag på lördag när A-lag spelar seriepremiär borta mot Färgelanda IF.