Karimi, Mohammad: 1

Maloku, Burim: 2
Maloku, Bekir: 1
Kemppinen, Jonas: 1

På fredagskvällen spelade vi träningsmatch på Långevi konstgräsplan däe Eds FF B-lag stod för motståndet. En match som vi vann med 3-2.

Vi ställde upp laget på följande sätt:

Startelvan i träningsmatchen mot Eds FF B-lag

Avbytare: Aliakbar Ahmadi, Abdurahman Ali Mohammed, Simon Kemppinen Juhl

Vi fick en mycket bra start på matchen med straff redan efter tre minuters spel. Elis Lindström gjorde inget misstag och vi var i ledningen. Innan det ens var spelat tio minuter hade vi haft flera bra lägen och Nour Kurdi kunde efter sju minuter sätta dit 2-0 på ett skott utifrån. Ed fick sin första målchans efter elva minuters spel och Mads Holm Kronborg reducerade till 2-1. Kändes som att vi kunde gjort en bättre defensiv insats i den här situatione och på så sätt unvikit målet. Vi fortsätte att skapa bra målchanser där Jonas Kemppinen hade ett avslut som var nära mål men gick utanför. Efter 36 minuters hade vi ett skott på mål och på returen kunde Burim Maloku sätta dit 3-1 för oss. I samband med målet tvingades Jonas Kemppinen utgå med skadekänningar. Vi hade även några till bra målchanser i halvleken och borde gjort fler måll. Spelmässigt såg det ganska bra ut och Ed skapade inte så mycket.

Till den andra halvleken kom Simon Kemppinen Juhl in istället för Enayat Mahdiyar. Ed hade två bra lägen inledningen på den andra halvleken där Bekir Maloku räddade det ena medsna det andra gick över mål. Vi hade sedan några bra lägen utan att få dit bollen och iställer reducerade Ed till 3-2 genom Christoffer Alfsen med 20 minuter kvar att spela. Vi hade ett friläge med tolva minuter kvar att spela där vi var två spelare mot Ed målvakt men Mohammad Karimis skott gick rakt på målvakten. I det här läget borde vi har gjort mål. Båda lagen skapade ytterligare några lägen men vi lyckades hålla undan och tog en rättvis seger.

Tycker vi gjorde en ganska bra insats och vi borde redan ha avgjort matchen i den första halvleken men effektiviteten måste bli lite bättre från vår sida.Spelmässigt finns det fortfarande en del detaljer att slipa på inför seriestarten men det blir bättre för varje match. Zakaria Akrami gjorde en strålande insats där han jobbade hårt över hela banan och vann mycket bollar men hela laget stod för en bra insats. I andra halvleken gjorde vi några byten så att alla på bänken ick speltid. Tråkigt med Jonas Kemppinens skada men troligtvis är det inget allvarlig och han är nog snart tillbaka i spel.

Närmast för A-laget väntar träningsmatch mot Dals Långeds IK på lördag.