Karimi, Mohammad: 3
Alas, Saadaq: 1

Akrami, Zakaria: 1
Alfara, Osama: 1

Inför träningsmatchen mot Kroppefjälls IF visste vi tidigt att Bekir, Benjamin och Burim Maloku skulle saknas. Vi fick också återbud från Elis Lindström och Prince Chigoziri Oneayghala som båda skulle ha varit med i matchen. Vi testade också en utespelare som målvakt i matchen.

Kroppefjäll gjorde 0-1 redan efter tre minuters spel där målskytten var Mathias Skoog-Olsson. Vi kvitterade kort därefter genom Henrik Karlsson på straff. Efter ytterligare två mål från Mathias Skoog-Olsson så var Kroppefjäll i ledningen med 1-3. Med tolv minuter kvar att spela utökade Kroppefjäll till 1-4 på straff. Vi hade sedan två riktigt bra lägen innan halvleken var slut. Först var det Zakaria Akrami som kom fri men avslutet gick över mål. Johan Henriksson som kom in under halvlekens gång löpte igen gästernas försvar men bollen räddades av Kroppefjälls målvakten och 1-4 stod det i paus.

Det märktes att vi saknade flera spelare och även om Osama Alfara gjorde det han kunde i målet så syntes det att han inte är någon målvakt.

Vi gjorde några byten i paus och i den andra halvleken lyckades vi komma till sex målchanser där några av dem var så pass bra att vi skulle ha gjort något mer mål. Kroppefjäll skapade också en del i andra men många av deras avslut gick inte på mål och matchen slutade 1-4.

Kroppefjäll vann rättvist men det märktes att flera spelare saknades. Det märktes ju också när Osama Alfara som inte har stått så mycket i mål var vår sista utpost även om han gjorde det bättre i den andra halvleken. Man kunde också se på en del spelare att det var vår tredje match på kort tid då de som spelat alla tre kändes lite trötta. Vi kom ändå till en del bra lägen men återigen har vi svårt att sätta dit bollen. I det stora hela var det dock mycket som inte fungerade men det har ju sina orsaker.

Vi har nu en träning innan vi tar några veckors uppehåll. Sedan har vi en träningsmatch den 26 Juli borta mot IFK Åmål U-lag innan seriestarten i augusti.