Historik Billingsfors IK 1910-19
1911-20: 1911 förlorade vi dm med 12-0 mot Bohuslän med dåvarande Göteborgs stjärnor i sitt lag. Den 24 sept. anordnades friidrottstävlingar. Året efter åter igen förlust i DM fotbollen med 11-0 mot IFK Uddevalla och detta år vann Nils Vinberg simnings DM igen.1914 anslöts klubben till Svenska fotbollsförbundet, Simförbundet och Riksidrottsförbundet. Här nedan så kan du se hur en gammal fotbolls inbjudan kan se ut just denna kommer från Stigens IF.

" Stigen den 23/7 1914. Billingsfors Idrottsklubb. Ärade av gårdagens telefon samtal som på grund av avbrytningen, delvis ofattligt, får vi härmed återkomma. För det första är vi ytterst nöjsamma med det svar vi fick att 2-laget kommer och önskar eder hjärtligt välkomna. Ni nämnde att ni kommer på ½ 8-tåget, men vi tillåter att ge er en upplysning i det fallet. Som ni ser av förut sända affisch börgar fästen på lördag och kommer nog icke att sluta förrän 3 a` 4-tiden på söndag morgon, av detta ni, att vi spelare, festkomiterade, samt övriga platsbor icke har gnuggat sömnen ur ögonen förrän 11 a` 12-tiden. Varför vi vill tillråda eder att komma med 10.01-tåget, å ni kan då komma i god kondition till matchen, som börgar precis kl. 3 em. Ett annat som vi hoppas bleve trevligt både för eder och oss är om ni kommer på lördags kväll då vi hoppas få skoj hela natten samt ni vore i tillfälle att deltaga i cykelkapplöpningen. Hotell finns icke på platsen, blott matservering. Med idrottsliga hälsningar Stigens idrottsförening gn S. Hasselholm "

Från 1918-21 finns inga resultat eller någon annan information mer än att vem som satt i styrelsen, men man vet inte säkert vem som satt där heller.